GENEL

İspanyol Devi Real Madrid Arda Güler İçin Fenerbahçe'ye Teklif Mi Yapacak?

Arda Güler, son dönemde gösterdiği performans ile uluslararası takımların dikkatini çekti ve Real Madrid'in ilgisini çekti. İspanyol devi Real Madrid teklif mi yapacak?

Abone Ol

Arda Güler, son dönemde gösterdiği performans ile uluslararası takımların dikkatini çekti ve Real Madrid'in ilgisini çekti. İspanyol devi Real Madrid teklif mi yapacak? İşte detaylar...

Fenerbahçe’nin gelecek vaat eden genç yıldızı Arda Güler, Avrupa devlerinin rüyalarını süslemeye devam ediyor.

Arda Güler için yazılan son iddia ise İspanyol basınından geldi. İspanyol basını, dünyanın en büyük kulübü olarak gösterilen Real Madrid’in Türk yıldız Arda Güler için yaz transfer döneminde Fenebahçe ile görüşmelere başlayacağı yazılıyor.

İspanyol basınından "El Nacional"de yer alan haberine göre; Real Madrid Başkanı Florentino Perez’in Arda Güler’i 5 Milyon EURO’ya kadrosuna katmak istediği ifade edildi.

"El Nacional"de yer alan söz konusu haberde şu ifadelere yer verildi; "Perez, Modric ve Ceballos'un ayrılmalarını göz önüne alarak orta sahaya en az iki transfer yapmak istiyor. En büyük önceliği ise Borussia Dortmund'dan Jude Bellingham. Ancak yönetim kurulu transfer pazarında fırsatları da kovalıyor. Real Madrid Yönetim Kurulu'nun tercihi, Türkiye Ligi'nde ortaya çıkan ve çok cazip bir seçenek olan genç oyuncu Arda Güler. Başkan Florentino Perez, Fenerbahçe'nin genç orta saha oyuncusunun gelişimini yakından takip edecek” denildi.

Futbol piyasasında “Türk Messi” olarak da lanse edilen Arda Güler’in henüz 18 yaşında ve futbolun yeni yıldızlarından olmasından dolayı Real Madrid’in bu transferi bitirmek kolay olmayacak gibi gözüküyor.

Çünkü Barcelona, Atletico Madrid, Sevilla ve Arsenal’in de genç oyuncuyu yakından izlediği belirtliyor.

Real Madrid Kulübü Başkanı Florentino Perez'in yaz transfer sezonunda Arda Güler için Fenerbahçe'nin kapısını çalması bekleniyor.