GENEL

Asuman Karaca ve Emre Sarı'nın Boşanmasıyla Ortaya Çıkan İddialar Nelerdi?

Asuman Karaca ve Emre Sarı'nın boşanmasıyla ilgili iddialar gündem oldu. Peki, Asuman Karaca ve Hilal Kaplan olayı nedir? İşte detaylar…

Abone Ol

Asuman Karaca ve Emre Sarı'nın boşanmasıyla ilgili iddialar gündem oldu. Peki, Asuman Karaca ve Emre Sarı neden boşandı? Asuman Karaca ve Hilal Kaplan olayı nedir? İşte detaylar…

Hilal Kaplan’ın evlendiği Emre Sarı’nın eski eşi Asuman Karaca, Emre Sarı’nın evli iken defalarca Hilal Kaplan ile görüştüğünü ve bu görüşmelerin Hilal Kaplan’ın da evli olduğu dönemde olduğunu açıkladı.

Sabah Gazetesi yazarı ve TRT Yönetiminde yer alan Hilal Kaplan, boşandıktan sonra Tevfik Emre Sarı ile evlendiği iddiaları üzerine bir twitter kullanıcısı tarafından adeta bombardımana tutuldu.

Sabah gazetesi yazarı Hilal Kaplan'ın evlendiği mahkeme dosyasındaki soyadı değişikliği ile ortaya çıktı. Hilal Kaplan, Milat gazetesinde yazan Emre Efser müstear ismi ile Tevfik Emre Sarı ile evlendi. Gazeteci Hilal Kaplan geçtiğimiz yıl Temmuz ayında akademisyen Süheyb Öğüt ile anlaşmalı olarak tek celsede boşanmıştı. Hilal Kaptan, 9 ay sonra bekarlığa veda etti.

Geçen hafta Çekmeköy'deki villasında aile arasında gerçekleşen törenle Hilal Kaplan, Milat Gazetesi'nde Emre Efser müstear ismi ile yazan Tevfik Emre Sarı ile hayatını birleştirdi. Kamuoyundan gizlenen bu evlilik ise mahkeme dosyasındaki soyadı değişikliğinden ortaya çıktı. Anadolu 51. Asliye Ceza Mahkemesi'nde eski eşi Süheyb Öğüt ile birlikte müşteki olarak bir davaya katılan Hilal Kaplan'ın soyadının Sarı olarak değiştiği görüldü.

Soyadı değişikliğinin izini süren Patronlar dünyası Hilal Kaplan'ın geçen hafta evlendiğini öğrendi. Hilal Kaplan'ın dünya evine girdiği Tevfik Emre Sarı'nın da geçtiğimiz yıl eşinden boşandı. Tevfik Emre Sarı'nın FETÖ dosyalarında adının geçtiği bu yüzden hem sosyal medya hesapların da hem de Milat gazetesindeki yazılarında Emre Efser ismini tercih ediyor. Sabah yazarı Hilal Kaplan 3 Mayıs 2020'de "Aile için tehlike çanları çalıyor" başlıklı yazısında boşanmaya karşı uyarılarda bulunmuştu. ‘’Bireyin ailenin, kariyerin ebeveynliğin önüne geçtiği, kulağa hoş gelen özgürlük sloganlarıyla sorumlulukların unutturulduğu, toplum yapımızı hızla dönüştüren bir süreçten geçiyoruz. Boşanma oranlarının da giderek arttığı ülkemizde aileyi kurtarmak için acilen harekete geçmek gerekiyor" demişti. "Ailenin adı Yok ya da Neden Feminist Değilim" adında bir de kitabı bulunuyor.