UEFA Avrupa Ligi’nin ikinci haftasında Fenerbahçe, yarın TSİ 22.00’de Twente’ye konuk olacak. Bu organizasyonun ilk haftasında Belçika ekibi Union Saint-Gilloise ile karşılaşan sarı-lacivertliler, yeni formatta oynadığı ilk maçında 3 puan kazandı. Hollanda temsilcisi ise Manchester United ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı. Süper Lig’de son olarak Antalyaspor’u mağlup eden Fenerbahçe, Avrupa Ligi’nde oynayacağı ikinci maçta da galibiyet hedefliyor.

İKİ TÜRK TAKIMI İLE KARŞILAŞACAK

Twente, bu sezon Avrupa kupalarına UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turundan başladı. Avusturya ekibi Salzburg’a ilk maçta 2-1 mağlup olan kırmızı-beyazlılar, rövanşta da 3-3 berabere kalarak yoluna Avrupa Ligi’nden devam etti. Twente, aynı zamanda bu organizasyonun son maçında 30 Ocak Perşembe günü Beşiktaş’ı konuk edecek.

Altınyıldız Koleji Fen ve Anadolu Liselerinde rehberlik günleri Altınyıldız Koleji Fen ve Anadolu Liselerinde rehberlik günleri

TWENTE İLE 5. RANDEVU

Fenerbahçe, Twente ile tarihinde 5. kez karşılaşacak. Sarı-lacivertliler, rakibiyle ilk olarak 2009-2010 sezonunda Avrupa Ligi’nde aynı grupta yer aldı. Kadıköy’de oynanan müsabakayı konuk ekip (2-1) kazanırken, Hollanda’da oynanan mücadeleyi ise Fenerbahçe 1-0’lık skorla kazandı. Taraflar geçen sezon ise UEFA Konferans Ligi Play-Off turunda kozlarını paylaştı. Kanarya, ilk maçı 5-1, rövanşı ise 1-0 kazanmayı başardı.

Kaynak: İHA