NESİAD Başkanı Mustafa Ertaş, Kadın Kurulu Komitesi Başkanı Hatice Saygı ve komite üyeleri Fatma Önlü Yücebaş, Ayşegül Özpamuk, İrem Ertaş ve Büşra Çakar Güney, yeniden belediye statüsüne kavuşan Mustafapaşa Belediyesi’ne kayyum olarak atanan Vali Yardımcısı Kübra Karaalioğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Dünya Şeker Tüketimine Dikkat Haftası kapsamında öğrenciler bilgilendirildi Dünya Şeker Tüketimine Dikkat Haftası kapsamında öğrenciler bilgilendirildi

Vali Yardımcısı Karaalioğlu, Mustafapaşa beldesine yapılacak seçimlere kadar kayyum olarak görev yapacak. Ziyaret sırasında NESİAD Başkanı Mustafa Ertaş, Karaalioğlu’na başarılar dilerken, beldenin yönetim sürecinde NESİAD olarak her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirtti. Kadın Kurulu Başkanı Hatice Saygı ise, beldenin yeni yönetim sürecinde başarılı adımlar atılacağına inandıklarını ifade etti.

Vali Yardımcısı Karaalioğlu ise NESİAD heyetinin ziyaretinden memnuniyet duyduğunu dile getirerek, bu süreçte bölgenin ihtiyaçlarına yönelik çalışmalar yürüteceklerini vurguladı. Karaalioğlu, görev süresince halkın taleplerine yanıt vermek ve bölgeye en iyi şekilde hizmet etmek için yoğun bir çalışma içinde olacaklarını belirtti.

Ziyaret, karşılıklı temenniler ve başarı dilekleriyle sona erdi.

Kaynak: HABER MERKEZİ