Yaşam

Ekrandan Kitaba Geç Projesi’nde öğrencilerden anlamlı hediye

Nevşehir Güzelyurt Turgut Akdevelioğlu İlkokulu öğrencileri, anne ve babalarına Ekrandan Kitaba Geç Projesi kapsamında kitap hediyesi verdi.

Abone Ol

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından başlatılan Dilimizin Zenginlikleri Projesi’nin hedefleri doğrultusunda İl Milli Eğitim Müdürlüğünce hazırlanan Maarif 50 Projesi’nin alt projesi olan ve Nevşehir genelinde tüm okullarda hayata geçirilen Ekrandan Kitaba Geç Projesi kapsamında Güzelyurt Turgut Akdevelioğlu İlkokulu öğrencileri anne ve babalarına kitap hediye etti.

Program İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, Eğitim Müfettişleri Başkanı Hayrettin Tükel, İl Müdür Yardımcısı Murat Saltık, şube müdürleri ve velilerin katılımıyla gerçekleştirildi.

İl Müdürü Yazıcı, aileler ve çocukların daha kaliteli, ekrandan uzak bir yaşam kurabilmesi, teknoloji bağımlılığın önüne geçilebilmesi, aileler ve öğrencilerin uygulama ortamlarını zenginleştirerek aralarındaki bağı güçlendirmek için yapılan çalışmaların devam edeceğini ifade etti.

   Yazıcı, bu kapsamda gerçekleştirilen programın vizyon paylaşımı açısından oldukça önemli olduğunu belirterek emeği geçenlere teşekkür etti.