Derinkuyu ilçesine bağlı Bayramlı Mahallesi’nde, Çekmi Yolu ve Eski Gölcük Yolu sokaklarında, saat 10.00 ile 13.00 arasında elektrik kesintisi yaşanacak. Kesintinin, özel bir elektrik mühendisinin çalışması nedeniyle yapılacağı bildirildi.

Hacıbektaş ilçesinin Yenice Köyü’nde de aynı gün saat 10.00 ile 15.00 arasında bakım çalışması nedeniyle elektrik kesintisi olacak. Köyün tamamını etkileyecek kesinti süresince bakım faaliyetlerinin gerçekleştirileceği belirtildi.

Nevşehir Merkez’e bağlı Kavak Beldesi’nde ise Abone Bağlama çalışmaları nedeniyle elektrik kesintisi yaşanacak. Aşağı Mahallesi’nde Afranbaşı Küme Evleri, Atatürk Caddesi ve Nevşehir Caddesi ile Yukarı Mahallesi’nde Çubukçayı Küme Evleri, Kaymaklı Caddesi, Şehir Yolu Küme Evleri ve Zengin Küme Evleri’nde elektrik kesintisi 10.00 ile 12.00 saatleri arasında gerçekleşecek.

Uçhisar Beldesi’nde de yine Abone Bağlama çalışmaları nedeniyle belirli bölgelerde elektrik kesintisi yapılacak. Aşağı Mahallesi’nde Muallim Fethi Efendi Sokak ve Yunus Emre Caddesi ile Yukarı Mahallesi’nde Bedri Baba Sokak ve İnönü Kümesi Küme Evleri kesintiden etkilenecek.

Ürgüp ilçesine bağlı Ortahisar Beldesi’nin Esentepe Mahallesi’nde de aynı gün 10.00 ile 12.00 saatleri arasında Asarkaya Sokak ve Dere Sokak’ta elektrik kesintisi yaşanacak.

Seyir halindeki araç alev alev yandı Seyir halindeki araç alev alev yandı

Muhabir: ÖZLEM EKİCİ