Yaşam

Cemil Meriç Sosyal Bilimler Lisesi öğrencilerinden örnek davranış

Nevşehir Cemil Meriç Sosyal Bilimler Lisesi öğrencileri Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum (ÇEDES) Projesi kapsamında Gazze için yardım kampanyası düzenledi.

Abone Ol

Sosyal Bilimler Lisesi öğrencileri Okul Müdürü Muhammet Orçin refakatinde İl Müftüsü Kazım Güzel’i makamında ziyaret etti.

Cemil Meriç Sosyal Bilimler Lisesi Okul Müdürü Orçin ve öğrencilerini makamında kabul eden Müftü Güzel, öğrencilerle bir süre sohbet etti.

Ziyarette ÇEDES projesi kapsamında ayın değeri olan ‘’Merhamet ve Yardımseverlik’’ duygularını öğrenciler arasında geliştirmek adına İsrail işgali altındaki Gazze’ye ulaştırılmak üzere okul öğretmenleri ve öğrencileri arasında toplanan yardım paraları İl Müftüsü ve TDV Nevşehir Şubesi Başkanı Güzel’e teslim edildi.

Güzel, Hz. Peygamber ve sahabenin hayatından örnekler vererek değerlere nasıl sahip çıkılması gerektiği konusunda öğrencilere bilgiler aktardı.

Yapılan yardım için okul müdürü ve öğrencilere teşekkür eden Müftü Güzel, kesilen bağış makbuzunu öğrencilere teslim etti.