Avanos

Çalışkan, Avanos’un yeni Hükümet Konağı arazisini inceledi

AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan, Avanos'ta inşa edilecek yeni Hükümet Konağı hakkında önemli gelişmeler olduğunu duyurdu.

Abone Ol

Milletvekili Çalışkan beraberinde Avanos Kaymakamı Aziz Gölbaşı, AK Parti İlçe Başkanı Cüneyt Pak ve İl Genel Meclisi Üyesi Güray Tüysüz ile birlikte yeni Hükümet Konağının yapılacağı arazide incelemede bulundu.

Yapılan inceleme hakkında sosyal medya hesabından bilgilendirme yapan Çalışkan paylaşımında, "Avanoslu hemşehrilerimizin dört gözle beklediği yeni Hükümet Konağımızla alakalı güzel gelişmeler var. Daha önce yatırım programına alınan Avanos Hükümet Konağı binamızın yapılacağı yer olan jandarma binasının olduğu araziyi, AK Parti İlçe Başkanımız Cüneyt Pak ve İl Genel Meclisi Üyemiz Güray Tüysüz ile yerinde inceledik." ifadelerine yer verdi.

Çalışkan, 9 bin 974 metrekare arsa üzerine inşa edilecek binanın 1555 metrekare kurulum alanında bodrum, zemin ve zemin artı iki kattan oluşacağını belirterek, yer tahsisinin tamamlandığını ve Hükümet Konağı'nın ihalesinin en kısa zamanda yapılacağını da söyledi.

Milletvekili Çalışkan açıklamasının devamında, "Yeni Hükümet Konağında şu an farklı yerlerde faaliyet gösteren devlet kurumlarımız toplanacak. Avanos’umuz çok daha güzel olacak, az kaldı." dedi.