MHP İl Başkanlığında yaptığı basın toplantısı ile Nevşehir’deki son siyasi gelişmelere ilişkin açıklamalarda bulunan İl Başkanı Doğu, son günlerde kendisi ve MHP TBMM Grup Başkanvekili ve Nevşehir Milletvekili Prof. Dr. Filiz Kılıç hakkında çıka iddialara cevap verdi.

“Her zaman için siyasi arenada da ticari arenada da ya kar veya yağmur oldum. Hiçbir şekilde karla karışık yağmur olmadım.” diyen Doğu, son günlerde kendisi ve Kılıç ile ilgili gerçekdışı değerlendirmelere şahitlik ettiklerini belirtti.

Domuz pıtrağı nedir? Domuz pıtrağı nedir?

İl Başkanı Doğu, “Gerek şahsımı ve gerekse değerli Nevşehir Milletvekilimiz Prof. Dr. Filiz Kılıç aleyhine ortaya atılan çirkin ve gerçekdışı ithamlar bizleri üzüyor. Biz MHP camiası olarak her zaman devletimiz, şehrimiz ve milletimiz için siyaset yapmayı en temel ideal yol olarak kendimize şiar edinmiş bir siyasi hareketin içerisinde yer almak ve bu uğurda mücadele etmenin de her zaman onurunu yaşadık ve yaşamaya da devam ediyoruz.” dedi.

Parti olarak hiçbir şekilde ayrıştırıcı olmadıklarını vurgulayan Doğu, “Bizim için Avanos ne ise Ürgüp de, Kozaklı da, Derinkuyu da, Nevşehir de odur. 7 ilçe, 15 belde ve 153 köyümüzün derdi ile dertlenmek ve sorunları için yardımcı olmak bizim siyasi düşüncemizin bir gereğidir. 31 Mart Mahalli İdareler Seçiminde hiçbir hemşehrimize bir kırgınlığımız yok. Çünkü halkımızın iradesine sonsuz saygı duyuyorum. Bu şehre çiviyi kim çakıyorsa onun yardımcısı ve destekçisiyiz.  Şehrimizin her alanda gelişmesi, büyümesi anlamında ne gerekiyorsa,  o gereken şeyleri yapmak bizim önceliğimizdir. Siyasi hayatımda da ticari hayatımda da ya kar veya yağmur oldum, hiçbir zaman karla karışık bir yağmur olmadım, bundan sonra da aynı kararlılığımı sürdüreceğiz. Bu noktada eğer belediye başkanımız bir destek isterse mutlaka destek oluruz. Zaten önümüzdeki süreçte de kendileri ile bir görüşme yapacağız. Her zaman ifade ediyoruz biz bu şehirde yaşıyoruz, bu şehre bir çivi çakanın her zaman destekçisi olunması gerektiğine inanıyoruz.” dedi.

Muhabir: AHMET KORKMAZER