Milletvekili Süleyman Özgün, Karacaşar kasabasını ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Burada vatandaşlarla tek tek görüşen Özgün, istek ve önerilerini dinledi.
Burada konuşan Vekil Özgün, “Belediye olma yolunda artık son virajdayız. Bu toprakların sesini, insanımızın talebini, yıllardır süren özlemini çok iyi biliyoruz. Sorunları da çözümleri de biliyoruz. Karacaşar’ın insanı çalışkan, üretken ve azimlidir. Toprağı sever, emeğini esirgemez. Ne isterse, alın teriyle kazanı. Helal lokmanın kıymetini bilir. İşte bu yüzden Karacaşar, bereketin ve fedakârlığın adıdır. Biz de Karacaşarlı hemşehrilerimizin bu örnek duruşunu her zaman takdir ediyor, onların yanında olmaktan gurur duyuyoruz. Karacaşar’ın neye ihtiyacı varsa farkındayız, elimizden gelenin fazlasını yapmaya da hazırız. Allah’ın izniyle bu iş olacak. Hep beraber başaracağız.” ifadelerine yer verdi.
Özgün’e ziyaretinde AK Parti Gülşehir İlçe Başkanı Turan Balak, İl Genel Meclis Üyesi Kürşat Koç ve Gülşehir Gençlik Kolları Başkanı Şahin Ulucan da eşlik etti.