Nevşehir Haberleri

Bayram Ekici güven tazeledi

Nevşehir Gazeteciler Cemiyetinin Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı yapıldı. Genel kurulda Bayram Ekici yeniden başkan seçildi.

Abone Ol

Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Genel Kurulu, Nevşehir Ticaret Borsası konferans salonunda gerçekleştirildi

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan programda, divan üyelerinin seçimi, denetim ve faaliyet raporunun okunmasının ardından yönetim kurulu listesi oylamaya sunuldu.

Tek liste halinde yapılan yeni yönetim kurulu listesi, üyelerinin oy birliği ile kabul edildi. Genel kurulda Bayram Ekici yeniden başkan seçildi. 

Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bayram Ekici’nin başkanlığındaki yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:

Behçet Alkan, Melih İlbağı, Ahmet Korkmazer, Asım Çapacı, Selma Küçükgül, Dilaver Can, Levent Ahmet Menekşe ve Erdal Kesici

Genel kurulda ayrıca Denetim Kurulu, Onur Kurulu, Türkiye Gazeteciler Federasyonu ve Türk Dünyası Gazeteciler Federasyonu delegeleri de belirlendi.

 "BİRLİK VE BERABERLİK NE KADAR SAĞLAM OLURSA GAZETECİLİK DE O KADAR İLERLER" 

Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bayram Ekici genel kurulda yaptığı konuşmada, birlik ve beraberlik ne kadar sağlam ve sıkı olursa mesleğinde o kadar ilerleyeceğine dikkat çekti. 

Verilen görevi yönetim olarak layıkıyla yerine getireceklerine inandıklarını belirten Ekici, Nevşehir’de bir marka haline getirdikleri Nevşehir Gazeteciler Cemiyetinin birlik ve beraberlik içerisinde şehrin her alanda gelişmesi, büyümesi ve tanıtımı anlamında her zaman olduğu gibi bundan sonra da üzerine düşeni yerine getirme kararlılığı ile hareket edeceğini belirtti. Nevşehir genelinde görev yapan tüm gazetecilere çalışmalarında başarılar diledi.

Genel kurula Nevşehir Karoserciler, Marangozcular ve Ağaç İşleri Esnaf ve Sanatkarlar Oda Başkanı Ramazan Vedat Korkmaz, İl Genel Meclis Üyesi Hikmet Cingi ve üye gazeteciler katıldı.