Derinkuyu

Başkan İnce “Sonu altın madalya olsun”

Derinkuyu Belediye Başkanı Taner İce, Avrupa Yıldızlar Atletizm Şampiyonası katılacak olan milli sporcu İbrahim Gökgöz’e “Sonu altın madalya olsun” diyerek başarılar diledi.

Abone Ol

Nevşehir’in son yıllarda yetiştirdiği en başarılı sporculardan olan İbrahim Gökgöz 18-21 Temmuz’da Slovenya'da yapılacak Avrupa Yıldızlar Atletizm Şampiyonasında Türkiye’yi ve Nevşehir’i temsil edecek.

Başkan İnce sosyal medya paylaşımda, ilçe halkından olan İbrahim Gökgöz’e katılacağı Avrupa Şampiyonası öncesi başarılar diledi.

“Sonu altın madalya olsun” notuyla yapılan paylaşımda, Başkan İnce, “İlçemizin kıymetli gençlerinden İbrahim Gökgöz, atletizm alanındaki başarıları ile bizleri gururlandırıyor. 2023 yılında hem ülkemiz hem de ilçemizi Avrupa'da temsil eden genç kardeşimiz, 18-21 Temmuz’da Slovenya'da yapılacak Avrupa Yıldızlar Atletizm Şampiyonasında ülkemizi ve ilçemizi yeniden temsil edecek.

Çalışmalarına Kayseri Erciyes Milli Takım Kampında devam eden başarılı sporcumuz 800 ve 1500 metre koşullarında temsilcimiz olacak.Bizleri altın madalya ile gururlandırıp; Bayrağımızı zirveye çıkartman ve İstiklal Marşı'mızı gururla hepimize okutman dileğiyle, başarılar” dedi.