YKS sınavında en yüksek puanı alan ve Karapınarlı olan adaylar arasından ilk 5 öğrenciye balon turu sözü veren Başkan Güneş, bu sözünü yerine getirerek öğrencileri Kapadokya semalarında balon turu yaptırdı.

Bir balon firmasının desteği ile gerçekleştirilen balon turuna, öğrenciler Gülnihal Küçük, Zeynep Sultan Güneş, Gamze Şahin, Şevval Han ve Furkan Yasak katıldı.

Sabah erken saatlerde Kapadokya'nın muhteşem manzarasını balon turu ile seyretme imkanı bulan öğrenciler, Başkan Güneş'e bu jesti için teşekkür mesajı göndermeyi de ihmal etmedi.

TÜM GENÇLERİMİZİ BU AKTİVİTEDEN FAYDALANDIRMAK İSTERDİK”

 Başkan Güneş ise yaptığı açıklamada, “Gençlerimizi motive etmek daha başarılı olmalarını teşvik etmek amacıyla böyle bir ödül koymuştuk. Gençlerimizi kutluyorum bizi mahcup etmediler, imkanımız keşke daha çok olsaydı tüm gençlerimizi bu aktiviteden faydalandırmak isterdik. Bu yıl YKS Karapınarlı gençlerimiz bizi gururlandırdı sınava giren tüm kardeşlerimizi tebrik ediyorum. Üniversite tercihlerini yapan ve Üniversiteli olan kardeşlerimize de üstün başarılar diliyorum.” dedi.

Güneş, ayrıca eğitim ve öğretim gören öğrencilere bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada destek vermeye devam edeceklerini belirti.

Öğrenciler için "okul çantası" uyarısı Öğrenciler için "okul çantası" uyarısı

Kaynak: HABER MERKEZİ