Nevşehir genelinde yaklaşık 60 bin öğrenci ve 4 bin 500 öğretmen ders başı yaparak yeni eğitim ve öğretim yılına merhaba dedi.

Yeni eğitim öğretim yılı dolayısıyla beldedeki Karapınar ilkokulunu ziyaret eden Başkan Güneş, beraberinde getirdiği rengarenk balonları ve çikolataları öğrencilere dağıttı.

Yeni eğitim ve öğretim yılına tatlı ile başlayan minik öğrenciler de Güneş'e teşekkür etti.

Başkan Güneş ziyaretle ilgili şöyle konuştu: "Uzun bir tatilin ardından sıralarına, arkadaşlarına kavuşan öğrencilerimize ve onların eğitilmesi konusunda ulvi bir görev yapan öğretmenlerimize yeni eğitim ve öğretim yılında başarılar diliyorum. Allah zihin açıklığı versin. Biz de öğretmen ve öğrencilerimizi ziyaret ederek hem başarılar diledik hem de yeni eğitim ve öğretim yılına tatlı başlamalarını istedik.

Karapınar Belediyesi olarak bugüne kadar beldemizdeki okullarımızda çeşitli faaliyetler yaptık, onlara destek verdik. Bu eğitim ve öğretim yılında da bu desteğimiz artarak devam edecek. Okullarımızda eğitim alan tüm öğrencilerimize ve onları geleceğe hazırlayan tüm öğretmenlerimize bu eğitim ve öğretim yılında kazasız belasız iyi bir dönem diliyorum."

Narin Güran'ın ölümüne ilişkin detaylar şüpheli ifadesinde Narin Güran'ın ölümüne ilişkin detaylar şüpheli ifadesinde

I M G 20240909 W A0006

Kaynak: HABER MERKEZİ