Her fırsatta eğitim ve öğretime verdiği destek ve ilgisiyle ön planda olan Başkan Güneş, bulduğu ilk fırsatta yine bir eğitim yuvasına giderek burada hem eğitimlerden bilgi aldı aldı hem de çocuklara hediyeler vererek onlarla birlikte ders işledi.

Avanos-Çavuşin-Göreme yolunda kafa karıştıran çizgiler siliniyor Avanos-Çavuşin-Göreme yolunda kafa karıştıran çizgiler siliniyor

“ÇOCUKLARIMIZLA BULUŞMAK BANA DA ÇOK İYİ GELİYOR

Başkan Güneş “Biz Karapınar’da eğitim ve öğretim veren tüm kurumlarımıza aynı derece destek ve ilgi göstermeye bundan önce olduğu gibi bundan sonrada devam edeceğiz. Buralarda çocuklarımız yani geleceğimiz eğitim ve öğretim görüyor onların hem manevi dünyalarına hem de geleceklerine yön verilen bu merkezlerin beldemizde artması en büyük amacımız. Çocuklarımızla buluşmak bana da çok iyi geliyor. Onların neşeleri bana da neşe veriyor. Her fırsatta onlarla bir araya gelmeye devam edeceğim. Bugün hem çocuklarımıza hediye edeceğimiz oyuncaklarımızı vermek hem de Hacı Bekir Güven Kuran Eğitim Merkezimizin eksiklerini gidermek üzere ziyaret ettik.” dedi.

Hacı Bekir Güven Kuran Eğitim Merkezinde 4 ila 6 yaş aralığında 14 çocuk eğitim görürken Kurs Hocası ve Kurs için özel olarak tutulan yardımcı annede miniklerin en büyük yardımcısı olarak hizmet veriyor.

Kaynak: BÜLTEN