Kervansaray Dağları eteğinde arıcılık yapan kadın girişimci arı sütü üretimini artırdı Kervansaray Dağları eteğinde arıcılık yapan kadın girişimci arı sütü üretimini artırdı

Başkan Eren mesajında, “Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve beraberindeki kahramanların 19 Mayıs 1919 tarihinde Samsun’dan Anadolu’ya ayak basarak Milli Mücadeleyi başlattıkları tarihi günün yıldönümünü milletçe idrak ediyoruz.” dedi.

Tarih boyunca toplumları ayakta tutan en büyük gücün gençlik olduğunu belirten Eren, mesajının devamında şu ifadelere yer verdi: “Hangi ülke genç kuşakların yetişmesine büyük önem vermişse daima ileriye gitmiş ve kalkınmıştır. Bu nedenle; gençlerimizi kendine güvenen, donanımlı, bilgili, milli ve manevi değerlerine sahip çıkan, demokrasiye inanan, çalışkan ve üretken insanlar olarak yetiştirmek en önemli görevimizdir. İçinde bulunduğumuz yüzyılın güçlü ve saygın Türkiye’si sizlerin omuzlarında yükselecektir.

Bu duygularla başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Kurtuluş Savaşı’nın tüm kahramanlarını, şehitlerimizi, gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor, geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin ve değerli Göremeli hemşerilerimin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum."

Kaynak: HABER MERKEZİ