AK Parti il başkanı olarak atanan ve geçtiğimiz günlerde görevine başlayan Muhammed Feyzi Aygün, parti içerisinde birleştirici mesajlar vermeye devam ediyor.

İl Başkanı Aygün bu kapsamda AK Parti İl Başkanlığı yönetim kurulu üyeleri ile makamında görüştü.

Yönetim kurulu üyelerinden tecrübelerini dinleyerek, tavsiyeler alan Aygün, çalışmalarına güçlü bir şekilde devam edeceklerini söyledi.

Başkan Aygün görüşmelerden fotoğraf karelerini sosyal medya hesabından paylaşarak, “İl yönetim kurulu üyelerimizin her biriyle tek tek görüşmeler gerçekleştirdim. Bu görüşmelerde, Nevşehir’imize ve partimize bugüne kadar verdikleri emek ve katkılardan dolayı içten teşekkürlerimi ileterek yeni döneme dair değerli fikir ve tavsiyelerini dinledim. Her bir üyemizin tecrübelerinden ve bakış açılarından yararlanarak, daha güçlü bir yapı inşa etmek için atılması gereken adımları detaylı şekilde ele aldık.” dedi.

“Birlikte hizmet ettiğimiz bu yolda, güçlü ve yenilikçi bir yaklaşımla halkımıza daha iyi hizmet sunma hedefiyle kararlılıkla ilerliyoruz.” diye konuşan Aygün, teşkilat olarak ortaya koyulan dayanışma ve ortak aklın kendilerini daha da ileri taşıyacağını söyledi.

Dikkat! elektrik kesintisi 6 Ekim Dikkat! elektrik kesintisi 6 Ekim

Başkan Aygün devamında şu ifadelere yer verdi: “Son olarak, bugüne kadar gösterdikleri emekler ve verdikleri değerli fikirler için tüm il yönetim kurulu üyelerimize bir kez daha teşekkür ediyorum. Onların katkıları ve fedakarlıkları, partimizin başarısında ve Nevşehir’in geleceğinde önemli bir rol oynamaya devam edecek. Şimdi yeni bir yola çıkarken, aynı özveri ve kararlılıkla hep birlikte daha güçlü adımlarla yürüyeceğimize olan inancım tamdır.”

G Z Eg B I B X Y A A4FooG Z Eg B I B Wk A Ax3FmG Z Eg B I B W E A Atbwf

Muhabir: RAVZA NUR BAYDEMİR