Yaşam

Başkan Ateş eleştirilere cevap verdi

Abone Ol

Başkan Ateş, "Duyduk ki genel seçimin hemen öncesinde, Ortahisar'daki başarılı çalışmaları hazmedemeyen ve sürekli dedikodu üreten bazı şer odakları şimdi de 'Ortahisar'ın doğal gaz yatırımı bitti.Hepsi bu kadar, bundan sonrası yapılmayacak. Artık hiçbir eve doğal gaz gelmeyecek.' şeklinde yaygara yapıyormuş" dedi.

Ateş açıklamasında şunları söyledi: "Ben de buradan bir kez daha duyurmak istiyorum. Kasabamızda bu yılki doğalgaz bağlantı çalışmaları inşallah '01 Temmuz-31 Ağustos' tarihleri arasında yapılacaktır. Abonelik vereceğimiz yaklaşık 700 evle birlikte bu yılın sonunda toplamda 900 evimiz doğalgaza kavuşmuş olacaktır. Bu sayı kasabamızın 2/3'ünden fazlasına tekabül etmektedir."

Doğal gazın bu yıl Bağçelievler Mahallesi'nin ara sokakları, Afet Evleri, Yeni Hisar Yapı Kooperatifi Evleri, Esentepe Mahallesi, eski Afet Evleri, Kalekent Kooperatif Evleri, Dubleksler ve Ortahisar Evleri Kooperatifi'ne ulaşacağını belirten Ateş,  Geriye kalan 1/3'ün, ağırlıklı olarak Eski Mahalle'nin abone bağlantısının da 2024 yılı sonuna kadar tamamlanacağını sözlerine ekledi.

Ateş, açıklamasını "Yaparsa AK Parti yapar." Sözleri ile tamamladı.

HABER: RAVZA NUR BAYDEMİR