Başkan Arı, sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak, yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla hayırseverlerini kentteki ihtiyaç sahibi vatandaşlar için harekete geçmeye çağırdı.

Urgenç’den Ülkü Ocakları Başkanı Şevik’e ziyaret Urgenç’den Ülkü Ocakları Başkanı Şevik’e ziyaret

Şehrin her bir ferdinin ayrım gözetmeksizin bir ve beraber olduğunu söyleyen Arı, “Bu birlikteliği tesis etmek, yeri geldiği zaman aracılık yapmak, yeri geldiğinde öncülük yapmak bizim asli görevimizdir." dedi.

Başkan Arı, ihtiyaç sahibi vatandaşların gereksinimlerini karşılamak için belediye olarak hazır olduklarını belirterek, "İhtiyaç sahibi kardeşlerimizin ihtiyaçlarını gidermek için biz taşın altına elimizi koyduk ve hazır bekliyoruz. Bu yazıyı okuyan her hemşehrimizin vebal üzerinedir; şehirde bir tek ihtiyaç sahibi kalmasın, bir tek çocuğumuzun dahi boynu bükük kalmasın, istemiyoruz. Bayramımızı bayram edelim. Evlatlarımıza farklı yönlerden destek olmak isteyen hayırseverlerimizi de belediyemize davet ediyorum. Turkuaz Masa Sosyal İşlerden Sorumlu Danışman Ayşe Arı’ya müracaat edebilirler." diye konuştu.

Başkan Arı ayrıca paylaşımında, “Sizlerden bir süredir aldığımız talepleri ekiplerimiz kapınıza getirirken diğer ekiplerimiz de sosyal işlerden sorumlu danışmanımız Ayşe Arı hanım öncülüğünde taleplerinizi alacak. Siz talep edin ekiplerimiz emrinizde. Duyan duymayana duyursun .” ifadelerine yer verdi.

Muhabir: RAVZA NUR BAYDEMİR