KPSS ön lisans oturumu başladı KPSS ön lisans oturumu başladı

Belediye Başkanı Rasim Arı, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı. Büyük Taarruz'un zaferle sonuçlandığı ve ulusal bağımsızlığımızın temellerinin atıldığı 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 102. yıl dönümünü büyük bir coşku ve gururla kutladığımızı belirten Arı, bu anlamlı günün, milletimizin birlik ve beraberlik içinde verdiği mücadelenin, vatan sevgisinin ve kahramanlık destanının ölümsüz bir simgesi olduğunu söyledi.

Necip Türk Milleti’nin, dünya tarihine çıktığından bu yana hiçbir devletin himayesine girmediğini ve 30 Ağustos 1922 tarihinde bağımsızlığımızı tüm dünyaya bir kez daha ilân ettiğini vurgulayan Arı,  esaret altında kalmaktansa "Ya İstiklal Ya İzmihlal" diyerek bağımsızlığı için canını veren ve asla geri adım atmayan bir milletin ferdi olmaktan duyduğu onur ve gururu vurguladı.

Arı, daha sonra mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Bu duygu ve düşüncelerle; 30 Ağustos Zafer Bayramının 102. Yıl dönümünde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, milletimize bu eşsiz zaferin gururunu yaşatan,  vatanımız, bağımsızlığımız, milli birlik ve bütünlüğümüz uğrunda canlarını feda eden aziz şehitlerimizi ve ebediyete irtihal eden kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. Saygıdeğer hemşerilerimin ve aziz milletimizin Zafer Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.”

Kaynak: BÜLTEN