Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Başkanı Arı, ‘Temiz Şehir Nevşehir’ sloganıyla mahallelerde başlatılan temizlik seferberliği kapsamında belediye ekipleri ile birlikte 350 Evler Mahallesi’ndeydi.

Mahallede, Temizlik İşleri Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü, Muhtarlık İşleri Müdürlüğü, İtfaiye Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin çalışmalarını inceleyen Başkan Arı, mahalle sakinleri ile sohbet ederek esnaf ziyaretlerinde bulundu.

Doç. Dr. Hirofumi Sugawara’dan Rektör Aktekin’e ziyaret Doç. Dr. Hirofumi Sugawara’dan Rektör Aktekin’e ziyaret

Mahallelerdeki temizlik çalışmalarında büyük bir özveri ile görev alan tüm belediye personellerine teşekkür eden Başkan Arı, “Bizler, bu güzel şehrin hem geçmişine hem de geleceğine sahip çıkmak zorundayız. Temizlik, sadece bir hizmet değil, aynı zamanda bir yaşam biçimidir. Çevremizi temiz tutarak, hem kendimize hem de gelecek nesillere daha yaşanabilir bir şehir bırakma sorumluluğuna sahibiz. Bu amaçla, belediyemiz olarak temizlik hizmetlerimizi sürekli olarak geliştiriyor, ekiplerimizi güçlendiriyoruz. Ancak, bu çabaların başarılı olabilmesi için vatandaşlarımızın da desteğine ihtiyaç var. Her birimizin, sokağını, parkını ve mahallelerini temiz tutma konusunda sorumluluk alması gerekiyor. Hep birlikte, daha temiz, daha sağlıklı ve daha güzel bir şehir için el birliğiyle çalışmalıyız.” dedi.

Whatsapp Image 2024 10 08 At 14.21.20Whatsapp Image 2024 10 08 At 14.21.20 (1)Whatsapp Image 2024 10 08 At 14.21.20 (2)

Kaynak: BÜLTEN