Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Nevşehir Belediyesinin devam eden ve hayata geçireceği çeşitli projelerle ilgili temaslarda bulunmak üzere Ankara’da yoğun bir gün geçiren Belediye Başkanı Rasim Arı, Ankara dönüşünde 20 Temmuz Mahallesi’ndeydi.

Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde altyapı çalışmaları sürüyor Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde altyapı çalışmaları sürüyor

Mahalle sakinleri ile Yunus Emre Caddesi’nde buluşan Başkan Arı, vatandaşlara karpuz ikramında bulundu. Arı, çocuklarla da günün anısına fotoğraf çekinmeyi ihmal etmedi.

Gösterdikleri ilgi ve desteklerden dolayı mahalle sakinlerine teşekkür eden Arı, “Hiçbir makam, imkan beni sizden ayıramaz demiştik, sözümüzü yerine getirmenin ve sizin ferdiniz olmanın mutluluğu ile çalışıyoruz. Bu söz, sadece bir taahhüt değil, aynı zamanda şehrimize ve siz değerli vatandaşlarımıza olan derin bağlılığımızın bir ifadesi aynı zamanda. Bugün burada, sizlerle birlikte olmanın verdiği huzuru ve mutluluğu yaşıyoruz. Makamlar gelip geçici olabilir; ancak, bizlerin kalbindeki yeriniz ve sizinle olan bağımız, her şeyin önündedir. İşte bu yüzden, her gün sizlerin yaşam kalitesini artırmak, sorunlarınıza çözüm üretmek ve şehirde daha iyi bir yaşam standardı sağlamak için gece gündüz demeden çalışıyoruz.” dedi. 

Whatsapp Image 2024 08 01 At 09.05.14Whatsapp Image 2024 08 01 At 09.05.14 (2)

Kaynak: BÜLTEN