Yolun uzun ömürlü ve dayanıklı olması için daha önce yarma ve dolgu işleri yapılan yolda son olarak temel malzeme serimi yapılmış ve sıkıştırılmıştı.

Yıl içerisinde yeniden tesviye çalışması yapılan yol, İl Genel Meclisi kararıyla 2024 yılı yatırım programına alındı.

Nevşehir Belediyespor kendi evinde 1 puan aldı Nevşehir Belediyespor kendi evinde 1 puan aldı

7 kilometrelik yolun asfalt olması için İl Özel İdaresi ekipleri hafta sonunda çalışmaya başladı.

Birinci kat asfalt sathi kaplama işlemleri başlanan yolda astar çalışması yapıldı.

Daha sonra agrega serimi yapılacak yolun hava şartlarının elverişli olması halinde Cuma gününe kadar bitirilerek trafiğe açılması hedefleniyor.

“EKİPLERİMİZ TAM KADRO SAHADA”

Vali  Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hüseyin Çam, İl Özel İdaresinin il genelinde tüm sorunlara çözüm bulmak için çalıştığını söyledi.

Özellikle köy yollarının daha konforlu olması için yoğun bir çalışma sarf ettiklerini vurgulayan Çam, “Balcın-Boğaz yolu bir süredir beklemedeydi. Biz de bu yılın yatırım programına alarak yolumuzu asfaltlama kararı aldık. Ekiplerimiz tam kadro sahada çalışarak yolu en kısa sürede tamamlayacak.” diye konuştu.

Vali Yardımcısı ve Genel Sekreter Çam, vatandaşların her türlü sorunlarına çözüm üretmek için İl Özel İdaresi olarak ellerinden geleni yaptıklarını da sözlerine ekledi.

Balcın Boğaz Yolu İl Özel İdareyle Asfalta Kavuşuyor 3Balcın Boğaz Yolu İl Özel İdareyle Asfalta Kavuşuyor 4Balcın Boğaz Yolu İl Özel İdareyle Asfalta Kavuşuyor 2

Kaynak: BÜLTEN