Özikizler Baklava’nın 50 metrekarelik dükkanda başlayan serüveni tüm Türkiye’de konuşulurken bir şubesi de Göreme’de açıldı.

İkiz çocukları Hasan ve Hüseyin’den esinlenerek Şanlıurfa’nın Birecik ilçesine açtığı ilk baklava dükkanına Özikizler Künefe ismini veren Mehmet Usta, ikizlerinin desteği ile yöresel tatlılarının lezzetini tüm Türkiye’ye duyurdu.

Yıllar geçtikçe gıda sektöründe yerini sağlamlaştıran Özikizler Baklava, Türkiye’nin birçok iline şube açtıktan sonra Kapadokya’ya da geldi.

Kapadokya’da ilk şubesi Göreme’de açılan Özikizler Baklava Shop’ta çalışanların samimiyeti, oluşturulan atmosfer, sunumların kalitesi, sunulan tatlıların doğal ve sağlıklı olması misafirlerini cezbediyor.

Lezzetin şansa bırakılmadığı ve kalitenin tesadüf olmadığını kanıtlayan Özikizler Baklava’da tatlılar, Gaziantep’in en iyi ustaları tarafından birinci sınıf malzemelerle yapılıyor.

Birbirinden farklı ve lezzetli tatlılarını tüm Kapadokya’nın deneyimlemesini isteyen Özikizler Baklava, aynı zamanda misafirlerine sevdikleriyle keyifli anlar sunuyor.

Nevşehir nöbetçi eczane (26 Haziran) Nevşehir nöbetçi eczane (26 Haziran)

Baklavanın farklı çeşitleriyle müşterilerine hizmet veren Özikizler Baklava Shop, bir kez alışveriş yapanın bir daha vazgeçemediği adres oluyor.

Kaynak: RAVZA NUR BAYDEMİR