"Gençlik Buluşması” programına Nevşehir AK parti Milletvekilleri Süleyman Özgün, Emre Çalışkan, İl Başkanı Muhammed Feyzi Aygün, Merkez İlçe Başkanı Murat Özkaya, İl Gençlik Kolları Başkanı Necati Yurtbilir ve Nar Belediye Başkanı Süleyman Özçelik  katıldı.

Bakan Kacır, havacılık alanındaki başarıların gençlerin geliştirdiği projelerle elde edildiğini dile getirerek, yaş ortalaması 28'lerde olan gençlerin geliştirdikleri projelerin dünyada havacılık tarihinin harp paradigmasını değiştirecek düzeye geldiğini vurguladı.

Türk milletinin öz evlatlarının, alın teriyle Bayraktar, ANKA, AKINCI, AKSUNGUR, HÜRKUŞ, HÜRJET, ATAK, GÖKBEY, KAAN ve KIZILELMA ile gökyüzüne Türk'ün imzasını attıklarını ifade eden Bakan Kacır, sözlerini şöyle sürdürdü:

Nevşehir’de silahlı kavga: 3 yaralı Nevşehir’de silahlı kavga: 3 yaralı

"Hamdolsun, demek ki başarabiliyormuşuz. Demek ki gençlerimizin arkasında sağlam irade olduğu zaman ki o sağlam irade Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın iradesidir. Türk milletinin evlatları, başka milletlerin çocuklarının yaptıklarından daha büyük işleri Allah'ın izniyle ortaya koyabiliyorlarmış. İşte biz bu anlayıştayız. Daha çok işler yapacağız. TEKNOFEST'leri bu anlayışla düzenliyoruz. Bu yıl TEKNOFEST'te 50 yarışma vardı. Türkiye'nin dört bir yanında başarı hikayeleri saklı. TEKNOFEST'lerde bu yarışa katılan 1 milyon 650 bin gencimizin arasında nice Selçuk Bayraktarlar var. İnşallah onları 5-10 yıl içerisinde Türkiye, 10-15 yıl içerisinde de bütün dünya tanıyacak, bilecek. Öyle işler yapacaklar, biz bundan eminiz. Bu anlayışla sizinle birlikte olmaya, TEKNOFEST'leri gerçekleştirmeye, sizlerin hayallerinin önündeki tüm perdeleri kaldırmaya, hayallerinizi ufkun ötesine taşıyacağınız işlere destek vermeyi sürdüreceğiz.

Sizler de Allah'ın izniyle bütün bu yolculukta bizi hiç yalnız bırakmadınız. İnanıyorum ki bundan sonra da bırakmayacaksınız. Türk milletinin evlatları kendilerine yakışır şekilde Türk milletini yeniden tarih sahnesine çıkaracak."A A 20241007 35851726 35851725 S A N A Y I V E T E K N O L O J I B A K A N I K A C I R N E V S E H I R D E G E N C L E R L E B U L U S T UA A 20241007 35851726 35851723 S A N A Y I V E T E K N O L O J I B A K A N I K A C I R N E V S E H I R D E G E N C L E R L E B U L U S T U

Kaynak: AA