Katil zanlısı tutuklandı, 3 kişi serbest Katil zanlısı tutuklandı, 3 kişi serbest

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, Babalar Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Güneş mesajında şu ifadelere yer verdi: "Babalarımız, hiçbir karşılık beklemeden yaşam boyu varlıklarıyla bize güç veren, şefkat ve sevgisini bizden esirgemeyen, ailenin koruyucusu ve kollayıcısı olan en değerli varlıklarımızdır. Yaşamın her anında varlığıyla evlatlarının desteği, çocuklarını geleceğe hazırlamada annelerin en büyük dayanağı olan babalarımız, aile kurumunun temel direğidir.

Hayatı boyunca hiçbir karşılık beklemeden büyük bir özveri gösteren babaların yegâne isteği, çocuklarına iyi bir gelecek hazırlamak, onların başarılarıyla gurur duymak, vatana ve millete faydalı olduklarını görmektir.

Bizlerden desteğini hiçbir zaman esirgemeyen, koca bir çınar gibi arkamızda duran ve vakur duruşuyla bizlere örnek olan babalarımızın, sadece bu özel günle sınırlı kalmadan inancımız ve kültürümüzün bir gereği olarak yaşamımız süresince her zaman gönüllerini hoş tutmalı, hürmette kusur etmeden onlara hayatlarının her anında en değerli varlıklarımız olduklarını hissettirmeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle; başta binbir emekle yetiştirdikleri evlatlarını “Vatan sağ olsun” diyecek kadar büyük vakarla, vatan için feda eden şehit babalarımız başta olmak üzere, ömrünü ailesinin mutluluğu için tüketen tüm babalarımızın, Babalar Günü’nü kutluyor, kendilerine aileleriyle birlikte sağlıklı, mutlu, huzurlu bir hayat diliyorum."

Kaynak: BÜLTEN