Avanos Kaymakamı Osman Bilici ve Avanos Belediye Başkanı Mustafa Kenan Sarıtaş, Ramazan Bayramı’nın birinci günü düzenlenen bayramlaşma programı kapsamında Avanos Şehit Şevket Tekin Merkez Camisinde vatandaşlarla bir araya geldi.
Programda, Kaymakam Bilici ve Başkan Sarıtaş, cami cemaatiyle bayramlaştı.
Bayramların Müslümanları bir araya getiren, kardeşlik ve dayanışma duygularını güçlendiren özel günler olduğunu belirten Bilici, “Hep birlikte bu güzel atmosferi yaşamak bizler için büyük bir mutluluk.” ifadelerini kullandı.
Yoğun katılımın olduğu programda, vatandaşlarla sohbet eden Kaymakam Bilici, bayramın manevi atmosferini paylaştı ve birlik, beraberlik mesajları verdi.
Sarıtaş da, vatandaşların bayramını kutlayarak, “Birlik ve beraberliğimiz daim olsun. Bayramlarda yaşadığımız huzurumuz ve sevincimiz her zaman bizimle olsun.” dedi.
Bayramlaşma programı, karşılıklı hayırlı bayramlar dilekleri ve hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle sona erdi.