Nevşehir Haberleri

Altyapı Yatırımları Genel Müdürü Eyigün’den Rektör Aktekin’e ziyaret

T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürü Dr. Yalçın Eyigün Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin’i ziyaret etti.

Abone Ol

Ulusal Mühendislik Jeolojisi ve Jeoteknik Sempozyuma (MÜHJEO2024) katılmak üzere NEVÜ’de bulunan Altyapı Yatırımları Genel Müdürü Dr. Yalçın Eyigün’ü Rektörlük Makamında ağırlayan Rektör Semih Aktekin, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek kendilerine teşekkür etti.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinin güçlü akademik kadrosu, 1 merkez ve 7 ilçe kampüsü ile toplam 8 kampüste 10 Fakülte, 9 Meslek Yüksekokulu, 4 Enstitü, 1 Yüksekokul, 19 Araştırma merkezi ve yaklaşık 25 bin öğrencisi ile akademik faaliyetlerini gerçekleştirdiğini ifade eden Rektör Semih Aktekin, Yükseköğretim Kurulu (YÖK)’ün belirlediği ‘Doğal ve Kültürel Miras Turizmi’ alanında ‘Bölgesel Kalkınma Odaklı Misyon Farklılaşması ve İhtisaslaşma Programı’ kapsamında gerçekleştirdikleri proje ve çıktıları hakkında Genel Müdür Eyigün’e bilgi paylaşımında bulundu.  Aktekin konuşmasında başta akademik faaliyetler olmak üzere ulusal ve uluslararası düzeyde gerçekleştirdikleri proje ve çalışmalara da değindi.

Misafirperverlikleri ve sağladıkları bilimsel kültürel ortam dolayısıyla Rektör Aktekin ve yönetimine teşekkür eden Genel Müdür Eyigün de, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinin akademik faaliyetlerinin yanı sıra gerek mimarisi gerekse uluslararası standartlardaki fiziki ve akademik alt yapı kalitesinin memnuniyet verici olduğunu ifade etti.