Turnuvada Muhammet Aşık birincilik kürsüsüne çıkarken, Fatih Aşık ikincilik ödülüne layık görüldü.

Ticaret Bakanlığı haksız fiyat artışlarına geçit vermiyor Ticaret Bakanlığı haksız fiyat artışlarına geçit vermiyor

Bu büyük başarı, Altınyıldız İlköğretim Kurumu’nun hem akademik hem de sportif alandaki iddiasını bir kez daha ortaya koydu.

Kadın oyuncular kategorisinde de öğrencilerimiz üstün performans sergiledi. Nurefşan Dağıstan birinci, Ebru Irmak ikinci, Fatma Erva Ekşi ise üçüncü olarak turnuvanın en iyi kadın oyuncuları arasında yer aldı.

Turnuvanın en dikkat çekici anlarından biri ise, en küçük oyuncu ödüllerini paylaşan Altınyıldız öğrencileri Yılmaz Türker ve Aytekin Bıyıklı oldu. Genç yaşlarına rağmen gösterdikleri başarı, gelecekteki büyük başarıların habercisi niteliğinde.

Altınyıldız İlköğretim Kurumu, sanatta ve sporda olduğu gibi satranç gibi strateji gerektiren alanlarda da öğrencilerinin başarılarıyla gurur duyuyor.

Altınıyıldız idarecileri yaptıkları açıklamada ise, “Öğrencilerin gösterdiği bu başarılar, okulun eğitimdeki çok yönlü yaklaşımının ve destekleyici ortamının bir yansımasıdır. Bu başarıda emeği geçen tüm öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ediyor, daha nice başarılar diliyoruz.” ifadelerine yer verdi.

Whatsapp Image 2024 10 07 At 10.59.59 (2)Whatsapp Image 2024 10 07 At 10.59.59 (1)

Kaynak: BÜLTEN