Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda Altınyıldız İlköğretim Kurumu halk oyunları ekibinin gösterisi ve öğrencilerin oratoryosu izleyenlere sunuldu.

Öğretmenler adına mezuniyet konuşmasını öğretmenlerden Sebahattin Ünsal yaptı.

Yaz Spor Okullarında basketbol eğitimi başladı Yaz Spor Okullarında basketbol eğitimi başladı

Programda 4. sınıf öğrencilerinin 2023-2024 eğitim öğretim yılı boyunca kazandığı tüm sanatsal, sportif ve ulusal-uluslararası düzeyde yapılan Türkiye dereceleri takdim edildi.

 Altınyıldız İlköğretim Kurumu’ndan mezun olan öğrencilerin plaketleri İlköğretim Kurum Müdürü Ahmet Ünal tarafından verilirken diplomaları öğretmenleri tarafından verildi. Diploma ve plaketlerini alan 116 öğrenci hazırladıkları kep atma törenini gerçekleştirdi.

Okul yönetiminden yapılan açıklamada, “Programın hazırlanmasında emeği geçen sınıf öğretmenlerimiz Fatma Yağmuroğlu, Sebahattin Ünsal, Şerife İlhan, Tülin Pak, ve Nermin Kayseri’ye, İngilizce öğretmenleri Fatma Yedier, Zhanna Zengin’e, deney ve gözlem öğretmenimiz Özgür Zengin’e, müzik öğretmeni Melih Akbal’a, halk oyunları öğretmeni Kübra Ekici’ye, bilgisayar öğretmeni Canan Yüncü, din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmeni Seda Nur Doğan’a ve programdaki tüm öğretmenlerimize, onların yetişmesinde emeği geçen velilerimize teşekkür ediyor, öğrencilerimize yeni eğitim öğretim hayatında başarılar diliyoruz.” denildi.

Kaynak: HABER MERKEZİ