Altınyıldız İlköğretim Kurumu’nda 2024-2025 eğitim öğretim yılı sene başı veli toplantıları 1, 5 ve 8’inci sınıflar için velilerin katılımıyla yüz yüze yapılarak tamamlandı.

Kurum Müdürü Ahmet Ünal, Altınyıldız İlköğretim Kurumu konferans salonunda yaptığı bilgilendirmenin ardından sınıflara geçen velilere sene başı hazırlıkları (ders içerikleri, yazılı içerikleri, ders araç gereçleri, kıyafet, servis vb.) eğitim öğretim yılı boyunca yapılacak çalışmalar (kültür –sanat faaliyetleri, yıl içi sosyal faaliyetler) ile ilgili bilgi verdi.

Genç Nevşehirliler Derneği burs başvuruları ne zaman başlayacak? Genç Nevşehirliler Derneği burs başvuruları ne zaman başlayacak?

Öğrencilerin başarısı için veli, öğretmen ve öğrenci iletişimini önemseyen Altınyıldız İlköğretim Kurumu tarafından yapılan açıklamada, “Bu iletişimin en güçlü şekilde sağlandığı veli toplantısına gösterdikleri hassasiyetten dolayı tüm velilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyor, yeni Eğitim –öğretim yılının tüm velilerimize, öğrencilerimize ve öğretmenlerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz.” denildi.

Whatsapp Image 2024 08 26 At 09.35.02

Kaynak: HABER MERKEZİ