Eğitime yaptığı yatırımlar ve yenilikçi yaklaşımlarıyla bölgenin en çok tercih edilen okulu olan Altınyıldız İlköğretim Kurumu, bu yıl da öğrencilerine sunduğu kaliteli eğitimle adından söz ettirmeye devam ediyor.

Okulun 5. ve 6. sınıflarında İngilizce ağırlıklı eğitim veriliyor. Bu sınıflarda öğrenciler, uluslararası standartlarda bir dil eğitimi alarak hem dil becerilerini geliştiriyor hem de farklı kültürleri tanıma fırsatı buluyor.

İngilizce eğitimine ek olarak, diğer branşlarda da güçlü bir akademik kadroya sahip olan Altınyıldız İlköğretim Kurumu, öğrencilerini geleceğe en iyi şekilde hazırlıyor. Okul, disiplinli çalışma anlayışı ve öğrencilerin bireysel gelişimlerine önem veren eğitim modeli ile akademik başarıların yanı sıra kişisel ve sosyal gelişime de büyük önem veriyor.

Öğrencilere Başkan Çamcı’dan okul hediyesi Öğrencilere Başkan Çamcı’dan okul hediyesi

Altınyıldız İlköğretim Kurumu’nun LGS başarısı ise her yıl olduğu gibi bu yıl da Nevşehir’de ve Türkiye genelinde dikkat çekti. 2024 yılı LGS sınavında Türkiye birincisi çıkartan okul, akademik başarı grafiğini zirvede tutmaya devam ediyor. LGS’deki bu başarı, Altınyıldız İlköğretim Kurumu’nun eğitimdeki kalite standardını bir kez daha gözler önüne serdi.

Sadece sınav başarılarıyla değil, öğrencilerine sunduğu sosyal, sportif ve kültürel imkanlarla da dikkat çeken Altınyıldız İlköğretim Kurumu, öğrencilerin her yönden donanımlı bireyler olarak yetişmelerine olanak sağlıyor.

Sanat, spor ve çeşitli etkinliklerle dolu bir eğitim yılı sunan okul, öğrencilerinin çok yönlü gelişimini destekliyor.

Nevşehir’in en çok tercih edilen okulu olan Altınyıldız İlköğretim Kurumu, bu başarısını her geçen yıl daha da pekiştirerek bölgenin en gözde eğitim kurumlarından biri olmayı sürdürüyor.

Öğrenciler ve veliler tarafından büyük bir ilgi gören okul, modern eğitim anlayışı ve elde ettiği üstün başarılarla geleceğe yön veren nesiller yetiştirmeye devam ediyor.

Kaynak: BÜLTEN