Altınyıldız’dan yapılan açıklamaya göre, Altınyıldız İlköğretim Kurumu, her yıl olduğu gibi bu yıl da öğrencilerin eğitim hayatına güçlü bir adım atmaları için kapsamlı bir oryantasyon programı sunuyor.

Öğrenciler, bu hafta boyunca okulun modern ve geniş imkanlarını yakından tanıma fırsatı bulacak ve sosyal becerilerini geliştirecek etkinliklere katılacak.

Okullarda uyum eğitimi başladı Okullarda uyum eğitimi başladı

Oryantasyon haftasında, öğrenciler konferans salonu, kütüphane, laboratuvar, sağlık odası ve okul kafeteryası gibi alanları gezerek okulun sunduğu yüksek standarttaki eğitim ve sosyal alanları keşfederek, uzman öğretmenlerin rehberliğinde satranç, akıl oyunları, cep sineması, resim, müzik, stem ve kodlama, jimnastik, halkoyunları, drama, astronomi, 3 boyutlu tasarım, masal, piyano ve temel beceri dersliklerinde keyifli ve eğitici vakit geçirecekler.

Ayrıca, öğrenciler halı saha, basketbol sahası, voleybol sahası ve oyun parkında eğlenerek hem fiziksel hem de sosyal becerilerini geliştirme imkanı buldular.

Okul yönetiminden yapılan açıklamada, “Kurum olarak, öğrencilerimizin her alanda tam donanımlı bireyler olarak yetişmelerini sağlamak için çalışıyoruz. Bu oryantasyon haftası sayesinde öğrencilerimiz, 9 Eylül’de okula tam anlamıyla hazır olarak başlayacaklar ve Altınyıldız ailesinin bir parçası olmanın gururunu yaşayacaklar.” denildi.

Altınyıldız, modern eğitim anlayışı ve öğrenci odaklı yaklaşımlarıyla geleceğin liderlerini yetiştirmeye devam ediyor.

Whatsapp Image 2024 09 02 At 14.00.59Whatsapp Image 2024 09 02 At 14.00.57

Kaynak: BÜLTEN