9, 10, 11 ve 12. sınıf veli toplantıları öğrenci ve velilere yönelik olarak Altınyıldız Koleji konferans salonunda gerçekleştirildi.

Başkan Arı'dan eğitim camiasına mesaj Başkan Arı'dan eğitim camiasına mesaj

Altınyıldız Koleji Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Özkan Kılınç toplantıda zümre başkanları ile öğretmenleri veliler ile tanıştırdı. Ardından açılış konuşmasıyla toplantıya devam etti.

Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Kılınç konuşmasında, “Çağdaş eğitim standartlarının iyi eğitim görmüş bireylerin ve bilginin giderek daha büyük bir güç haline geldiği günümüzde, eğitim öğretimin büyük unsurlarını bünyesinde barındıran Özel Altınyıldız Liseleri olarak bizlere büyük görev düştüğünün bilincindeyiz.2024 YKS yerleştirme sonuçlarında Türkiye dereceleri alarak Nevşehir’de ilklere imza atmış bulunmaktayız. 26 yıldır büyük bir özveri ile Nevşehir’in ve Türkiye’nin eğitimde daha iyi seviyelere ulaşması için mücadele ediyoruz. İyi bir üniversitenin başarılı bir geleceğin yolu Altınyıldız Kolejinden geçiyor. Öğrencilerimizin başarı ve kişisel gelişimlerini arttırmak için öğrenci ve velilerimiz ile sürekli etkileşim içinde bulunmamız ve sıkı bir disiplin içerisinde hedeflerimize ulaşmak büyük bir önem arz etmektedir.10,11 ve 12. Sınıflarımızın toplantıları da büyük bir katılımla gerçekleşmiştir. 1.Veli toplantısına gösterilen ilgi, coşku ve katılımdan dolayı tüm öğretmen ve velilerimize teşekkür eder yeni eğitim ve öğretim yılının sağlıklı, başarılı ve hayırlı olmasını dileriz.” dedi.

Kaynak: HABER MERKEZİ