Program Mustafa Kemal Atatürk’ün ve İstiklal Savaşı’nın tüm kahramanlarının manevi huzurunda saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.

Her çocuk özeldir adlı sandalye dansı, misket gösterisi, ateş böceği dansı, bayrak ve jimnastik gösterisi ile piyano eşliğinde İngilizce şarkılardan oluşan koro ve şiirlerle devam etti.

Anaokulu Müdürü Hülya Çete yaptığı konuşmada programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmen, öğrenci ve velilere teşekkür etti.

Öğretmenlere çiçek sunumunun ardından öğrencilere madalyalar hediye edildi.

Altınyıldız Kreş ve Anaokulu yönetimi tarafından yapılan açıklamada, “Programın hazırlanmasında emeği geçen Anaokulu öğretmenlerimiz; Şenay özlü, Elif Nur Karakoç, Buse Tandoğan Kreş öğretmenlerimiz Merve İnce Özkütük, Ayten Ablak, İngilizce Öğretmenimiz Şeyma Aydın, Beden Eğitimi Öğretmenimiz Beyza Parlar, Müzik Öğretmenimiz Bedirhan Çağlar Çotuk, Halk Oyunları öğretmenimiz Kübra Ekici, Psikoloğumuz Şevval Özbilgiç ve sevgili öğrencilerimize, programda bizleri yalnız bırakmayan saygıdeğer velilerimize teşekkür ederiz.

Bugünde varlıklarıyla hayatımıza neşe katan tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en içten duygularımızla kutlarız.” denildi. HABER MERKEZİ

İSTİKLAL MARŞI_resized7_resized-24_resized-25_resized-11_resized-33_resized-3

Editör: Ravza Nur Baydemir