Altınyıldız Koleji’nden yapılan açıklamaya göre; Altınyıldız İlköğretim Kurumu, 7. ve 8. sınıflar için LGS hazırlık sürecine büyük bir titizlikle başlıyor. Öğrencilerin akademik başarılarını en üst seviyeye taşımak amacıyla, her gün düzenli olarak gerçekleştirilen koçluk saatleri ile birebir öğrenci takibi sağlanıyor.

KPSS Ortaöğretim oturumu başladı KPSS Ortaöğretim oturumu başladı

Uzman öğretmenler tarafından yürütülen bu koçluk programında, öğrencilerin eksik oldukları konular tespit edilip, kişiye özel çalışma planları oluşturuluyor. Bu süreç, öğrencilerin ihtiyaçlarına en uygun şekilde desteklenmesini sağlayarak, onları sınav stresinden uzaklaştırmayı hedefliyor.

Ayrıca, rehber öğretmen denetiminde sürdürülen program sayesinde, öğrencilerin hem akademik hem de psikolojik gelişimleri yakından takip edilmekte. Bu sayede, sınav sürecinde motivasyonlarını kaybetmeden, hedeflerine adım adım ilerlemeleri sağlanıyor.

Altınyıldız İlköğretim Kurumları, güçlü ve disiplinli bir hazırlık süreci sunarak öğrencilerini LGS’ye en iyi şekilde hazırlamaya devam ediyor.

Whatsapp Image 2024 09 16 At 12.32.50 (1)Kapak (1)-6

Kaynak: BÜLTEN