NEVÜ’den yapılan açıklamaya göre, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Emre Çalışkan ve Süleyman Özgün beraberinde İl Başkanı Ali Kemikkıran, İl Genel Meclisi Başkanı Serkan Naci Feralan, İlçe Başkanı Murat Özkaya, Kadın Kolları Başkanı Elife Çelebi, Gençlik Kolları Başkanı Necati Yurtbilir ile birlikte NEVÜ rektörlüğüne yeniden atanan Prof. Dr. Semih Aktekin’i ziyaret etti.

Rektör Aktekin’i makamında ziyaret eden Milletvekilleri Emre Çalışkan ve Süleyman Özgün ile beraberindeki heyet, rektörlük görevinin tekrar hayırlı olması ile birlikte başarılı çalışmalarının devamı temennisinde bulundu.

60 saniyede Nevşehir gündemi (14 Ağustos 2024) 60 saniyede Nevşehir gündemi (14 Ağustos 2024)

NEVÜ’nün şehrin, bölgenin ve ülkenin belirlenen hedefler doğrultusunda büyüyüp gelişmesine yönelik bugüne kadar yürüttüğü çalışmaların büyük önem arz ettiğini belirten Milletvekilleri Çalışkan ve Özgün ile beraberindeki heyet bundan sonra da üniversitenin ortaya koyacağı tüm proje ve çalışmalarına desteklerinin artarak devam edeceğini söyledi.

Aktekin ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek bugüne kadar vermiş oldukları desteklerinden dolayı Çalışkan ve Özgün ile beraberindekilere teşekkür etti.

‘Doğal ve Kültürel Miras Turizmi’ alanında ihtisas üniversitesi olarak önümüzdeki dönem eğitim-öğretim faaliyetlerinin yanı sıra üniversite-şehir iş birliği kapsamında üniversitenin ve şehrin her alanda gelişimi için hep birlikte çalışacaklarını ifade etti.

G U Nw Yv U Wc A A74 F0

Kaynak: BÜLTEN