Toplantı, Nevşehir Şehit Jandarma Onbaşı Muhammet Can Biçici Halk Eğitim Merkezi Müdürü İbrahim Palancı’nın açılış konuşması ile başladı.

İbrahim Palancı, konuşmasında “Kadim kültürümüz ahlak, inanç, merhamet, adalet ve sorumluluk gibi nice güzel hasletlerle yoğrulup, insanlığa aydınlık bir medeniyet sunmuştur. Bu medeniyetin yaşanması da ancak “Aile” isimli toplumun ve değerlerimizin direği bir manevi yapı ile gerçekleşmiştir. Bakanlığımız, aile kurumunu daha sağlam bir hale getirmek için yapmaya başladığı birçok çalışmadan biri de “Aile Okulu Kurs” programlarıdır.” ifadelerini kullandı.

Kurs tanıtım sunumunu Nevşehir Şehit Jandarma Onbaşı Muhammet Can Biçici Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Mehmet Yıldırım’ın yaptığı toplantıya 148 okul yönetici ve öğretmen katıldı.

Nevşehir'de Kariyer Fuarı heyecanı başlıyor! Nevşehir'de Kariyer Fuarı heyecanı başlıyor!

Whatsapp Image 2024 12 24 At 12.39.20 (1)Whatsapp Image 2024 12 24 At 12.39.20

Kaynak: HABER MERKEZİ