Acıgöl’de “Yetkili Sendika” Türk Eğitim Sen oldu Acıgöl’de “Yetkili Sendika” Türk Eğitim Sen oldu

Nevşehir’in Acıgöl ilçe merkezinde sabah saatlerinde fırına ekmek almaya giden Necati Dikici  bir banka şubesinin yanına geldiğinde, sürü halinde gezen sokak köpeklerinin saldırısına uğradı.

Sokak köpeklerinin saldırısının ardından,  çevreden yetişen vatandaşlarca bir araçla Acıgöl Devlet Hastanesine götürüldü.Necati Dikici’nin karnından ve kolundan yaralandığı belirlendi.

Saldırıya uğrayan Necati Dikici; “ Sabah ekmek almaya giderken köpeklerin saldırısına uğradım. Yere düştüm  Bana saldıran köpekler 8-10 taneydi. Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan,  bir çare bulsun,  biz sokağa çıkamıyoruz. Çevreden gelen 8-10, kişi beni kurtardı. Buna önlem alınmasını istiyoruz. Kolumu karnımı  parçaladı.çevredekiler  Ambulans çağırdı , ambulans gelmeden arkadaşlar beni bir araçla hastaneye götürdüler. Artık sokağa çıkamam .”dedi.

Necati Dikici’nin yeğeni  Doğan Karaman ise olayı şöyle anlattı; “ Dayım fırından ekmek almaya gitmiş bir tane köpek saldırmış, 8-10, tane bunu yere yatırmışlar parçalamışlar. Esnaflar kurtarmışlar. Yetkililerden önlem alınmasını istiyoruz. Sokağa  çıkamıyoruz,  okula  giden çocuklar korkuyorlar. çok sıkıntılar çekiyorlar. yetkililerden önem almasını istiyoruz.” dedi.

I M G 0421 300X200I M G 0425 300X223

Muhabir: AHMET KORKMAZER