Nevşehir Haberleri

2024 YKS’nin Altınyıldızlı şampiyonları derecelerini kutladı

Açıklanan YKS sonuçlarına göre Türkiye ve Nevşehir dereceleriyle büyük bir başarıya imza atan Altınyıldız Koleji Fen ve Anadolu Lisesi, öğrencilerine lise kampüsünde “Başarı Kutlaması” düzenledi.

Abone Ol

Bir yılın değil her yılın şampiyonu Altınyıldız Koleji Fen ve Anadolu Lisesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da YKS’de Nevşehir’in tüm derecelerini alarak eğitime damga vurdu.

Mehmet Fatih Şahin Y-TYT Türkiye 77.si Nevşehir 1.si, Meryem Şen Y-TYT Türkiye 84.sü Nevşehir 2.si, Can Sei Keçeci Y-SAY Türkiye 96.sı Nevşehir 1.si, Rana Kara Y-SAY Türkiye 295.si Nevşehir 3.sü, Yankı Cem Baş Y-SAY Türkiye 899.su Nevşehir 5.si, Hüseyin Berkay Ergin Y-SAY Türkiye 1152.si Nevşehir 6.sı, Mert Canıtez Y-EA Türkiye 1139.su Nevşehir 3.sü, Erva Özgün Y-TYT Türkiye 1142.si, Mahir Kürkcü Y-TYT Türkiye 1155.si Y-DİL Türkiye 1993.sü, Deniz Karaman Y-EA Türkiye 1386.sı, Yarkın Feralan Y-SAY Türkiye 1551.si, Süleyman Enes Macit Y-SAY Türkiye 1596.sı, Gülsena Kumbıçak Y-TYT Türkiye 1747.si, Ceren Naz Kart Y-EA Türkiye 1883.sü, Sevinç Mutlu Y-EA Türkiye 2086.sı, Elif Karaca Y-EA Türkiye 2924.si oldu.

Şampiyon öğrenciler okullarına gelerek elde ettikleri başarıdan dolayı öğretmenlerine teşekkür ziyaretinde bulundu.

Gayret, emek ve çalışmalarının meyvesini alarak yarınların liderleri olmaya aday olan öğrencilerin velileri yaptıkları açıklamalarda, “Altınyıldız Koleji Fen ve Anadolu Lisesinde uygulanan eğitim programları başta olmak üzere, kökleşmiş eğitim kadrosu, yıl boyunca yapılan akademik eğitim müfredatının yanında TYT ve AYT hazırlığı için yapılan gece kampları, bireysel etütler ve öğrenci seminerleri öğrencilerimizin hazırlık sürecinde önemli rol oynadı. Yıllardır Altınyıldız Eğitim Kurumlarında eğitim gören öğrencilerimize Yönetim Kurulu başta olmak üzere her zaman yanımızda olan idarecilerimize ve emeklerini esirgemeyen öğretmenlerimize çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

Okul idarecileri güzel dileklerinden dolayı velilere teşekkür ederek, tüm öğrencilere yaşamları boyunca başarılar diledi.