Ürgüp ilçe stadında oynanacak olan U18 Türkiye şampiyonası 1. kademe müsabakalarına ilginin yoğun olması bekleniyor.

Bugün itibariyle başlayacak olan U18 Türkiye şampiyonası 1. kademe müsabakaları hafta sonu oynanacak olan final maçı ile sona erecek. Bu önemli şampiyonaya bir katkı da sporun ve sporcunun destekçisi olan Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı'dan geldi.

Şampiyonanın Nevşehir'de düzenlenmesinden büyük memnuniyet duyduğunu aktaran Başkan Arı, müsabakalara katılan takımlara Nevşehir yöresinin çeşitli ürünlerini ikram ederek Nevşehir adına önemli bir destek sağladı.

Aksaray-Nevşehir Karayolu’nda kaza: 3 ağır yaralı Aksaray-Nevşehir Karayolu’nda kaza: 3 ağır yaralı

Nevşehir Futbol İl Temsilcisi Mehmet Tolga Karaca konu ile ilgili yaptığı açıklamada, "Sayın Başkanımız Rasim Arı’ya yanımızda olmasından dolayı Nevşehir futbol marka değeri adına teşekkür etmek istiyorum. U18 Türkiye şampiyonası 1. kademe müsabakalarına ev sahipliği yapıyoruz. Nevşehir Spor İl Müdürlüğü, Nevşehir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanlığımız ve Ürgüp İlçe Spor Müdürlüğünüz en önemli paydaşlarımız. Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı ve ilgili bütün paydaşlarımıza katkı ve desteklerinden ötürü şükranlarımı sunuyorum.” diye konuştu.

Kaynak: HABER MERKEZİ