TÜSF tarafından 16-18 Nisan tarihleri arasında NEVÜ Spor Merkezinde düzenlenen ‘2023-2024 Sezonu Futsal Bölgesel Lig Müsabakaları’ sona erdi.

4’lü tek devreli lig usulü Erkek Futsal Takımları müsabakalarında NEVÜ, Mersin Üniversitesi, Kayseri Üniversitesi ve Ordu Üniversitesi, 3’lü tek devreli lig usulü Kadın Futsal Takımları müsabakalarında ise NEVÜ, Mersin Üniversitesi ve Ordu Üniversitesi mücadele etti.

NEVÜ ERKEK VE KADIN FUTSAL TAKIMI GURURLANDIRDI

“Nevşehirli Âlimler Sempozyumu” başladı “Nevşehirli Âlimler Sempozyumu” başladı

NEVÜ ev sahipliğinde düzenlenen müsabakalar sonunda erkeklerde NEVÜ Erkek Futsal Takımı birinci, Ordu Üniversitesi Erkek Futsal Takımı ikinci, Kayseri Üniversitesi Erkek Futsal Takımı üçüncü ve Mersin Üniversitesi Erkek Futsal Takımı dördüncü oldu.

Kadınlarda ise NEVÜ Kadın Futsal Takımı birinci, Mersin Üniversitesi Futsal Takımı ikinci ve Ordu Üniversitesi Erkek Futsal Takımı üçüncü oldu.

Karşılaşma sonunda sıralamaya giren takımlara NEVÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mutluhan Akın, Türkiye Futbol Federasyonu Nevşehir İl Temsilcisi Mehmet Tolga Karaca, NEVÜ Spor Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi M. Toprak Keskin ve NEVÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Kültür Hizmetleri Şube Müdürü Yavuz Serin tarafından kupaları verildi.

12-33

Kaynak: HABER MERKEZİ