Nerde kalmıştık, nasıl yazmıştık, kimler ve kişiler neden susmuştu. Hatırlanacağı üzere bir iki haftadır Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı hakkında bazı iddiaları yazmış ve cevap istemiş ve bu iddialarımıza cevap beklemiştik. Hatta sayın rektörden bu konu hakkında detaylı bilgi alabilmek için randevu talebimiz olmasına rağmen bir dönüş olmaması başka bir soru işaretini ortaya koyuyor.

Şimdi sizce Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı nasıl bir yol izliyor.

Takım borç içerisinde olmasına rağmen aldığımız bilgilere göre daha önce Türkiye liglerinde hiç oynamamış bir bayan basketçi transferi yapılıyor, gayet normal transferin yapılması da diğer sporcuların alacakları tahsil edildim iki böyle bir transfer yapılıyor.

Madem böyle bir transfer yapılacaktı bu ligin en iyi Amerikalı oyuncusunu neden elinizde tutamadınız diye bir sormak gerekmez mi? Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı iki buçuk üç yıl boyunca her gittiği deplasmanda değer görürken hatta deplasmana gelen misafir takıma Anadolu misafirperverliğini gösteriyordu.

Her gelen misafir takım yöneticisine Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı adına şilt verilerek onurlandırılıyordu şimdi ne yapılıyor hiç.

Şimdi buradan sayın rektör hanım ve Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı yöneticilerine sormak istiyorum bu görevi sadece kendi şahsi egolarınınızı tatmin etmek için mi yapıyorsunuz yoksa sayın rektör hanımın dediği gibi Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinin adını bir adım daha ileri götürmek için mi yapıyorsunuz.

Eğer bana soracak olursanız Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımının amacı Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinin ismini bir adım daha ileri götürmek olmalı. Basın mensubu olarak bu takımı içerde ve dışarıda takip etme imkanı bulduğumuz için diğer takım yöneticileri ve koçları ile muhabbet etme imkanımız oldu ve daha halen görüştüğümüz koçlardan ise Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımının durumu ve yaklaşımlarından dolayı rahatsızlar ve hayretler içerisinde 2,5 yıl gibi süre zarfında oluşturulan çehrenin üç dört ay gibi zamanda nasıl olurda bu kadar çabuk değiştiği konusunda hayretler içerisindeler.

İşte asıl sorun yine burada başlıyor sadece yapılan ve yapılmak istenen Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımının çehresi yıkılmıyor. Nevşehir in ve Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinin çehresi de yıkılıyor. Saygılarımla yazıma anlamlı bir sözle son veriyorum.

ZİRVELERDE KARTALLAR DA BULUNUR, YILANLAR DA. ANCAK BİRİSİ ORAYA SÜZÜLEREK, DİĞERİ İSE SÜRÜNEREK GELMİŞTİR. ÖNEMLİ OLAN NEREYE GELMİŞ OLDUĞUNUZDAN ÇOK, NEREDEN VE NASIL GELDİĞİNİZDİR C. ŞAHABETTİN