Nevşehir Kapalı Pazar Yerinde seçim çalışması yapan İYİ Partili gençler ve AK Partili gençler arasında kavga çıktı.

'Yaşanabilir yarınlar için tasarım atölyeleri proje sergisi' açıldı 'Yaşanabilir yarınlar için tasarım atölyeleri proje sergisi' açıldı

Kavgaya çevredeki vatandaşlar büyük tepki gösterirken, emniyet ekipleri partilileri ayırdı.

Olay yerine İYİ Parti Belediye Başkan adayı Rasim Arı geldi.

Nevşehir Belediye Başkanı, AK Parti Belediye Başkan adayı Mehmet Savran da ekibi ile birlikte pazar yerine gelerek açıklamalarda bulundu.

“VATANDAŞIN HUZURUNU KAÇIRAN BİR SİYASETÇİ OLAMAZ, BİR BAŞKAN ADAYI OLAMAZ”

Savran açıklamasında, “Biz siyaseti her zaman düzgün, dürüst ve adil yapma taraftarıyız. Provokasyonlara, huzur bozmak isteyenlere uymayacağız. Vatandaşlarımız her şeyin en iyisini, en doğrusunu bilir. Bizler vatandaşımızın ferasetine güveniyoruz. Sandıkta gerekeni yapacaklarını biliyoruz. Eşkıyalıkla, kabadayılıkla işimiz olmaz. Bizler Nevşehir’in hakkını, hukukunu korumak için buradayız. Enerjimizi Nevşehir için harcıyoruz, saklıyoruz. Hiçbir provokasyona alet olmayacağız. Kaybedeceğini anlayanlar ne yazık ki bu yollara başvuruyorlar. Onları da sükunete davet ediyorum. Bu bir seçimdir. Kaybedecekler yapacak bir şey yok. O yüzden böle tavırlara girip kabadayılık taslamasınlar. Nevşehir'in evladı kabadayılığı da iyi bilir, Nevşehir’in evladı her şeyin en iyisini bilir. Vatandaşımız da zaten tepkisini gösteriyor. Pazar yerine gelip de vatandaşın huzurunu kaçıran, bir siyasetçi olamaz, bir başkan adayı olamaz.” dedi.

Kaynak: RAVZA NUR BAYDEMİR