31 Mart tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler ve Yerel Seçim çalışmaları kapsamında Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Refik Tuzcuoğlu’nu Uçhisar’da ağırlayan Başkan Osman Süslü, gelecek dönemde yapmak istediği projelerini ve Uçhisar kasabasına kazandırdığı hizmetleri anlattı.

 “UÇHİSAR’I BİRLİKTE DAHA DA GELİŞTİRECEĞİZ”

Uçhisar’da yaşayan 18 yaş ve üstü hiçbir geliri olmayan hanımlara aylık 750 TL maaş vererek somut ve gerçek belediyeciliğin gereğini yapan Süslü, insan odaklı bir düşünce içerisinde çaba harcadıklarını belirterek birbirinden kıymetli projelerle il genelinde farkındalık oluşturmaya devam edeceklerini belirtti.

Ortaya koydukları vizyon çalışmalarla Uçhisar’ı vizyon kent haline getirmeye devam edeceğini aktaran Süslü, “Türkiye Yüzyılı vizyonu kapsamında Allah’ın izniyle çok daha büyük projeler geliştireceğiz. Uçhisar için ilk günkü aşk ve heyecanımızla çalışmaya devam edeceğiz. Türkiye Yüzyılı'nda ayrıştırmadan, ötekileştirmeden kalpten kucaklaşan bir düsturla Uçhisar’da Belediye olarak hızlı çözümler üretmek için mesai mefhumu gözetmeksizin çalışacağız. Uçhisar'da ihtiyaç duyulan tüm alanlarda temelleri sağlam atılan projelerle Uçhisar’ın gerçek belediyeciliğin mimarı olduğunu göstermek istiyoruz. Uçhisar’ı birlikte daha da geliştireceğiz” dedi.

Uçhisar Belediyesi’ni ve Ak Parti Uçhisar belde teşkilatı ile seçim koordinasyon merkezini ziyaret eden Şehircilik Bakan Yardımcısı Tuzcuoğlu, Süslü’ye başarılar diledi.

Başkan Arı, toplu taşımaya yapılan zamma müdahale etti Başkan Arı, toplu taşımaya yapılan zamma müdahale etti

Whatsapp Image 2024 03 27 At 14.13.44 (1)

Kaynak: HABER MERKEZİ