Başkan Çekiç sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada özellikle seçim döneminde yıpratılmak istendiğini belirterek, taşınmazların satıldığı iddiasına cevap verdi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Değerli Kaymaklı halkı bu açıklamam seçim sahtına girdiğimiz şu dönemde siz değerli vatandaşlarımızın kafasını karıştırmak ve bu şekilde sizlerden oy istemek adına ortaya atılan iftira ve yalanlardan kaynaklı zorunlu yapılmıştır.

5 yıllık dönemimizde Kaymaklı Belediyesi adına kayıtlı sadece 2 adet ev ve 1 adet tarla satışı ihale yolu ile tüm halka açık bir şekilde yapılmıştır. 2 tane evden yaklaşık 10-12 yıldır kira alınamamış evin bir tanesi harabeye dönmüştü. Bunlar dışında belediyemize ait hiçbir mülkümüz satılmamıştır.

Başkan Salaş’tan 19 Mayıs mesajı Başkan Salaş’tan 19 Mayıs mesajı

O 2 tane ev ve tarlanın satışından 2 milyon lira gelir elde edilmiştir. Elde edilen gelir ise Mevlüt ve Zeynep Sucu ailesi adına ailenin de katkılarıyla 12 milyon lira değerinde Kur’an kursu ve üstüne 6 tane daire yapımına başlanmış çok kısa bir süre içerisinde de inşaat bitmiş ve hizmete başlanmış olacaktır. Yapılan Kur’an kursu ve 6 adet daire de belediyemize ait tapulu taşınmazlar arasında yerini alacaktır.” 

Kaynak: RAVZA NUR BAYDEMİR